Waarom ik kies voor Beyuna

door | 21 mei 2024 | Supplementen

Beyuna “Yuna” is een Japanse meisjes naam voor krachtig en “Be” is “zijn” in het Engels. Wees Krachtig is de Nederlandse vertaling.
Laat ik eerst beginnen hoe het precies bij mij begonnen is.
Ik was al een poos bezig met mijn gezondheid, voeding en dergelijke én ik was op zoek naar “meer vrije tijd”. Hoe ik dat precies voor me zag wist ik nog niet, maar ik had een loondienstbaan en een eigen massagesalon en veel vrije tijd was er niet.
In juni 2022 heb ik een massagecursus gevolgd bij Mark en daar kwam ik met Beyuna in aanmerking. Mark begon over de supplementen, in eerste instantie had ik dat afgehouden omdat ik dacht ik eet gezond dus dat heb ik niet nodig. Hij nodigde mij uit om een bedrijfspresentatie te komen bekijken. Na 3 presentaties wist ik dat suppletie toch nog niet zo’n gek idee was en dat er een mogelijkheid was voor een doorlopend inkomen. Ik ben zelf wat supplementen gaan gebruiken voor mijn migraine en daar had ik al snel profijt van. Daarna ben ik meer in het zakelijke gedeelte gaan verdiepen en dat was precies wat ik zocht voor “meer vrije tijd”.
Werken waar en wanneer ik wil en online geld verdienen, want door COVID werd ik wel bewust dat ik nog iets anders “nodig” heb voor het geval de salon weer dicht moet. Eind september 2022 heb ik mezelf aangesloten als distributeur bij Beyuna, zodat ik de producten met een korting kan inkopen, maar ook mensen kan inspireren op het gebied van gezondheid met goede producten en/of op financieel gebied.

….

Iedereen heeft gelijke kansen bij Beyuna en dat spreekt me erg aan. In maart 2023 ben ik gestopt met mijn loondienstbaan om 100% voor mijn salon en Beyuna te gaan.


De Missie van Beyuna

Beyuna wil met haar concept wereldwijd mensen inspireren om op maatschappelijk en economisch verantwoorde wijze middels de juiste producten en diensten een belangrijke bijdrage te leveren aan welzijn, welbevinden en gezondheid van jou en anderen.

…..
Dit sprak mij erg aan, zoals al aangegeven iedereen heeft gelijke kansen. Je denkt aan je eigen gezondheid, maar wilt ook graag anderen helpen op welke manier dan ook. Fijn om te weten is dat alles op een maatschappelijk verantwoorde manier gaat. Denk aan geen kinderarbeid, boeren worden eerlijk betaald, vissen worden op een traditionele manier gevangen.
De producten zijn allemaal gemaakt uit voeding op natuurlijke basis, daardoor uniek en van hoogwaardige kwaliteit en voor iedereen (van baby tot oudere) te gebruiken zonder bijwerkingen. Lees hier meer informatie over de onderscheidende kwaliteit.

Keurmerken

Elke batch met producten die geproduceerd worden, worden gekeurd door maar liefst 9 keurmerken! Gekeurd worden door 9 keurmerken is al uniek, maar vooral elke batch. Veel producenten keuren hun producten maar 1x per jaar of om de zoveel tijd omdat het geld kost.
Bij Beyuna willen we zeker weten dat elke batch volgens de missie geproduceerd wordt.
Vooral het keurmerk “Clean Label” is Beyuna trots op. Dit betekend dat er geen overbodige ingrediënten inzitten zoals smaak-, geur- en kleurversterkers. Maar ook de NZVT is fijn om te weten voor sporters (en iedereen) zodat je weet dat er geen kans is op doping in de supplementen. De Z-Index biedt ondersteuning aan artsen en apothekers op deze lijst kunnen ze ziet of het niet in conflict komt met medicijnen.
Wil je alle keurmerken lezen? Klik dan hier.

Mond tot mond reclame

….
Beyuna maakt geen reclame, ze vinden het namelijk belangrijker om een ervaring te beleven. De producten zitten in een andere prijscategorie en dat heeft uitleg nodig. Daarom worden er verschillende presentaties gehouden om zoveel mogelijk bewustwording te creëren over gezondheid en hoe het ook anders kan.
….
Elke zes weken wordt er in Hof Olmenstein in Kloetinge een “Weet wat je eet” presentatie gehouden. Tijdens deze bijeenkomst krijg je inzichten in het ‘waarom’ van suppletie en geven we je tools zodat je zelf etiketten (beter) kunt lezen. Wil je weten wanneer de eerst volgende datum is? Stuur mij een bericht.
Ook zijn er verschillende (online) bedrijfspresentaties waar je meer kunt horen over Beyuna (missie, supplementen en business).

….
Ik vind het belangrijk dat je weet waar Beyuna voor staat, zodat je een goede keuze kunt maken bij het kiezen van de juiste supplementen voor je eigen gezondheid.
….
Laat het me weten en dan kijken we samen wat het voor jou kan betekenen.
Ik drink graag een kopje thee met je om je vragen te beantwoorden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *