DIY Verzorgingsproducten

door | 09 apr 2024 | DIY, Gezondheid

Do it yourself

Als ik tegen anderen vertel dat ik zelf mijn deodorant, haargel, mascara en noem het maar op zelf maak, dan krijg ik altijd het antwoord: “jeetje, waar haal jij de tijd vandaan dat je dat allemaal zelf maakt?” of “hoe dan??”. De tijd is makkelijk in te plannen, want heel eerlijk het duurt niet langer dan 15 minuten. De vraag hoe, dat is wat anders want ik heb eerst verschillende recepten geprobeerd voordat ik uiteindelijk bij het juiste recept terecht kwam wat voor mij past.

Zelf heb ik ontdekt dat met het maken van je eigen producten je lichaam daar beter op reageert, zo heb ik geen last meer van irritaties, minder zweten en geen droge huid. Doordat ik ook weet wat er in de producten gaat, ben je bewuster van alle extra (onnodige) ingrediënten die in de producten zitten uit de winkel. Nog een pluspunt op termijn scheelt het ook veel geld, dus nog voordeliger ook. Ik deel graag mijn recepten met jou en ben heel benieuwd of jij nu ook zelf je verzorgingsproducten gaat maken!

In alle recepten maak ik gebruik van biologische producten zodat ik zeker weet dat deze producten zo min mogelijk zijn bewerkt.

 

Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie, om zelf aan de slag te gaan met natuurlijke, zelfgemaakte verzorgingsproducten. Staat er iets niet tussen wat je eventueel ook zelf wilt maken of heb je vragen over bepaalde recepten, stel ze gerust of laat het hieronder weten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *