Welkom bij Stilla Maris massagesalon, de salon is gevestigd in Kapelle-Biezelinge in Zeeland.

Momenteel is de salon gesloten, mijn partner en ik zijn aan het reizen door Azië. Vanaf maart 2024 ben ik weer open. Het is daarom niet mogelijk om een massage te reserveren. Maar kijk gerust rond op de website, online cadeaubonnen zijn wel beschikbaar. Wil je op de hoogte gehouden worden? Neem dan even contact op, berichten worden wel gelezen, maar later beantwoord.

In deze onzekere tijden ervaren veel mensen stress, overbelasting en vermoeidheid. Daarom is het extra belangrijk om ook tijd aan jezelf te besteden, ik wil je daar graag bij helpen! Zodra je de salon binnenstapt ervaar je meteen een sensatie van rust, ik bied verschillende massages aan die je kunnen helpen de rust weer terug te vinden.

Tijdens de massage maak ik (natuurlijk) gebruik van een olie, ik gebruik druivenpitolie of zoete amandelolie. Hier doe ik zelf etherische oliën bij van Young living, deze zijn 100% natuurlijk. Het zijn mixen voor het reduceren van stress of een mix die goed is voor je spieren en gewrichten. Als je een voorkeur heb, kun je het altijd laten weten!

TIP! Geef een massage cadeau!
Gun jij je moeder/vader, vriend/vriendin ook zo’n moment van rust? Verras je dierbare met een ontspannen geschenk.

Voor meer informatie of vragen neem even contact op!

Graag tot ziens bij Stilla Maris Massagesalon!