Recensies

Hier lees je hoe de ervaring van anderen is geweest bij Stilla Maris massagesalon.
Wil jij ook jouw ervaring delen? Klik dan hier.

Bij binnenkomst stond een een bordje op de massagetafel met ‘welkom Stan’, dit vond ik er leuk! De massage vond ik erg prettig en ontspannend en Marloes is zeker kundig en erg vriendelijk. Ze heeft er ook een mooie ruimte, enige minpuntje is dat het er erg warm en een beetje benauwd was, met zonnig warm weer is het misschien wel erg slim om iets aan ventilatie te doen. Maar voor de rest super!

Stan
Cijfer: 8
Juni 2021

Heerlijke Hot Stone massage gehad vandaag. Smile van oor tot oor. Genoten!!! Zeker een hele dikke vette 10.

Richard
Cijfer: 10
Juni 2021

Het was een heerlijke massage.
Alles was netjes verzorgd

Cobie
Cijfer: 9
juni 2021

Ik heb ervan genoten, het was heerlijk en je was erg rustig, voorzichtig.
Prettig en na afloop nog even een glas water en bijkomen. Het was voor mij fantastisch.
Groet Ria.

Ria
Cijfer: 9
Mei 2021

Mooi, rustgevende ingerichte salon.
Heerlijke massage, lekker stevig en ontspannend.

Leuk detail : het welkomstbordje met je naam erop, toont heel gastvrij !

Gerry
Cijfer: 10
Mei 2021

Marloes geeft hele fijne en ontspannende massages in haar mooie salon.

Carolien
Cijfer: 10
Mei 2021

Leuk, spontaan , knus en lekkere Hotstone massage .
Voor herhaling vatbaar

Richard
Cijfer: 8
Mei 2021

Prettige salon. Prima ontspanningsmassage. Ze masseert lekker stevig en je hele lichaam wordt meegenomen. Zeker voor herhaling vatbaar!

M. de leeuw
Cijfer: 10
Mei 2021

Vandaag een kokosoliemassage gehad. Dat was heerlijk. Na afloop lekker ontspannen. Heb weer geboekt voor een volgende massage.

Monique
Cijfer:10
Mei 2021

Ik vind het helemaal geweldig..had een kleine uitdaging om op de tafel te komen.deze is in hoogte niet verstelbaar waardoor je als je net als mij maar 1.53 bent het een klim is ook met het eraf komen..maar voor de rest OH MIJN GOD GEWOON FANTASTISCH

Jolanda
Cijfer: 9
April 2021

Het was een aangename ervaring. Een kokosstempelmassage was nieuw voor me, en het was heel ontspannend. De salon zelf ziet er prima uit. Verzorgd, en met oog voor detail. Echt een aanrader!

Iwan
Cijfer: 9
Mei 2021

Heel erg fijn!

Nhi
Cijfer: 9
April 2021

Hele fijne ontspannende massage 💆‍♀️

Anne-fleur
Cijfer: 10
April 2021

Goede massage afgestemd op mijn vraag!

Maria
Cijfer: 9
April 2021

Hartelijk verwelkomd door Marloes, mede door ontvangst bordje met mijn naam erop. Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage mogen ontvangen (rug, armen, benen) in een fijne warme ruimte. Mooie en fijne ervaring rijker. Bedankt Marloes!

Bianca
Cijfer: 9
April 2021

Een heerlijke kokosstempelmassage gehad, Marloes is heel kalm en kundig en bracht de rust helemaal op mij over.

Monique
Cijfer: 9
Maart 2021

Wat een heerlijke krachtige massage!!
Echt een aanrader.
Ik kom zeker terug!

Bianca
Cijfer: 10
April 2021

Ervaring zeer positief!
Marloes masseert met gevoel en plezier. De sfeer in de salon is warm en gezellig, waarbij je al snel ontspant. De rustige energie van Marloes maakt dit af.
Ik ben niet snel tevreden over massages, maar bij Marloes heb ik niks te klagen. Zeker een aanrader! 🙂

Alinda
Cijfer: 10
Maart 2021

Het zag er heeeeel leuk uit. Het bordje met Welkom Déderieke vond ik echt heel leuk. Toch wat persoonlijker. Het enige voor mij is dat de massage wat steviger mocht.

Déderieke
Cijfer: 8
Maart 2021

Ik heb gebruik gemaakt van de ontspanningsmassage en de kokostempel. De salon is prachtig ingericht en tijdens de massage stond er rustgevende muziek op.
Een ervaring waar je helemaal zen van wordt! 🙂

Agnes
Cijfer: 9
Maart 2021