Recensies

Hier lees je hoe de ervaring van anderen is geweest bij Stilla Maris massagesalon.
Wil jij ook jouw ervaring delen? Klik dan hier.


Ik vond het geweldig maak binnen kort weer een afspraak heeft mij geholpen om te ont-stressen

Ans
Cijfer:-
Augustus

Het was een zeer aangename, ontspannende massage. De ruimte was rustig met zachte achtergrondmuziek.
Ik heb genoten.

Ceciel
Cijfer: 9
Augustus

Super relaxed!! Ze weet wat ze doet en is heel kundig in haar vak. Ik kom graag nog een keer terug. De massage was heerlijk ontspannend.

Saskia
Cijfer: 10
Augustus

Door de drukte van alle dag op advies gegaan naar ontspanning, en dat vind je bij Marloes in haar Stilla Maris massagesalon.

Sinds enkele maanden is het elke week genieten bij Stilla Maris in Biezelinge. Marloes ontvangt je altijd in de deuropening, waarna je bij binnenkomst wordt verwelkomt met je naam een persoonlijke touch. Na elkaar gesproken te hebben over hoe het effect van de vorige massage is geweest, gaat ze aan de slag. Even rust. De muziek staat altijd perfect en de oliën die ze gebruikt geven je een rustgevend effect. Ook zijn ze niet super vet (dat kun je wel eens hebben). Ik kom er heel graag, dommel vaak even rustig even weg. 

Hilanda
Cijfer: –
Augustus 2022

Beste Marloes,
Je krijgt van mij een 10.
Ik heb beide keren als positief ervaren.

Guus
Cijfer: 10
Juli 2022

Prima.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Edith
Cijfer: 9
Juni 2022

Geweldig, zo rustig…

Annemarie
Cijfer: 9
Juni 2022

Super fijne ontspannen massage gehad. Voor herhaling vatbaar en zeker aan te bevelen!

Hanna
Cijfer: 10
Juni 2022


Zeer goede massage
Ben zeer tevreden

John
Cijfer: 9
Mei 2022

Jacqueline
Cijfer: 8
April 2022

P. Rentmeester
Cijfer: 9
Maart 2022

Een heerlijk uurtje ontspannen.

Monique
Cijfer: 9
Januari 2022

Het was heerlijk, viel bijna in slaap.
Verbeterpuntje:
Kleedje bij de kapstok , de vloer is koud.

Ria
Cijfer: 9
November 2021

Marja
Cijfer: 8
November 2021

Tweemaal een kokosstempelmassage. Heerlijk ontspannen en warm.
In een fijne spirituele ruimte, zachte muziek, en met Marloes als masseuse was het voor mij een hele fijne ervaring. Aan te raden.

Maria
Cijfer: 10
Oktober 2021

Genoten van heerlijke rug/nek massage. Entree voelt erg welkom en rustgevend.
Dank je wel Marloes!

Heidi
Cijfer: 8
September 2021

Marcel
Cijfer: 9
September 2021

Lang geleden zo volledig ontspannen te zijn geweest dankzij deze zorgvuldige zwangerschapsmassage. Hartelijk Dank.

Rosanne
Cijfer: 8
Augustus 2021

Masseuse zet prettige sfeer neer, vriendelijk en goede massage

H.
Cijfer: 8
Juli 2021

Ik voelde me meteen op mijn gemak in de salon. De ontspanningsmassage van een uur was heerlijk! Ik merkte ook dat hygiëne, rust en klantvriendelijkheid belangrijk worden gevonden. Ik vind Stilla Maris een echte aanrader!

Agathe
Cijfer: 10
Augustus 2021

Mooie en nette massagesalon en de ontspanningsmassage was heel goed en ontspannend.

Brigitte
Cijfer: 9
Juli 2021

Een dikke 10 voor haar! Het was mijn eerste massage. Ik heb dus niet veel ervaring met massages, maar ik had het niet anders gewild, alleen jammer dat de tijd zo snel ging haha!

Emma
Cijfer: 10
Juli 2021

Rinus
Cijfer: 9
Juli 2021

Heerlijk genieten een uurtje voor mezelf gehad.

kom zeer zeker nog eens hoor.

Carla
Cijfer:10
Juli 2021

Als je meerdere salons bezoekt krijg je altijd een voorkeur en ze doen het allemaal verschillend maar dit was genieten. We vonden het allebei prima, kom nog wel eens terug

Hans
Cijfer: 9
juni 2021

Heerlijke hotstone massage gehad. Uiterst prettig ontvangen, goede sfeer in de salon. En tijdens het wachten me prima vermaakt met de kat.

Gabrielle
Cijfer: 9
Juni

Hele fijne ontvangst en heerlijk ontspannen massage gehad.

Tom
Cijfer: 9
Juni 2021

Bij binnenkomst stond een een bordje op de massagetafel met ‘welkom Stan’, dit vond ik er leuk! De massage vond ik erg prettig en ontspannend en Marloes is zeker kundig en erg vriendelijk. Ze heeft er ook een mooie ruimte, enige minpuntje is dat het er erg warm en een beetje benauwd was, met zonnig warm weer is het misschien wel erg slim om iets aan ventilatie te doen. Maar voor de rest super!

Stan
Cijfer: 8
Juni 2021

Heerlijke Hot Stone massage gehad vandaag. Smile van oor tot oor. Genoten!!! Zeker een hele dikke vette 10.

Richard
Cijfer: 10
Juni 2021

Het was een heerlijke massage.
Alles was netjes verzorgd

Cobie
Cijfer: 9
juni 2021

Ik heb ervan genoten, het was heerlijk en je was erg rustig, voorzichtig.
Prettig en na afloop nog even een glas water en bijkomen. Het was voor mij fantastisch.
Groet Ria.

Ria
Cijfer: 9
Mei 2021

Mooi, rustgevende ingerichte salon.
Heerlijke massage, lekker stevig en ontspannend.

Leuk detail : het welkomstbordje met je naam erop, toont heel gastvrij !

Gerry
Cijfer: 10
Mei 2021

Marloes geeft hele fijne en ontspannende massages in haar mooie salon.

Carolien
Cijfer: 10
Mei 2021

Leuk, spontaan , knus en lekkere Hotstone massage .
Voor herhaling vatbaar

Richard
Cijfer: 8
Mei 2021

Prettige salon. Prima ontspanningsmassage. Ze masseert lekker stevig en je hele lichaam wordt meegenomen. Zeker voor herhaling vatbaar!

M. de leeuw
Cijfer: 10
Mei 2021

Vandaag een kokosoliemassage gehad. Dat was heerlijk. Na afloop lekker ontspannen. Heb weer geboekt voor een volgende massage.

Monique
Cijfer:10
Mei 2021

Het was een aangename ervaring. Een kokosstempelmassage was nieuw voor me, en het was heel ontspannend. De salon zelf ziet er prima uit. Verzorgd, en met oog voor detail. Echt een aanrader!

Iwan
Cijfer: 9
Mei 2021

Ik vind het helemaal geweldig..had een kleine uitdaging om op de tafel te komen.deze is in hoogte niet verstelbaar waardoor je als je net als mij maar 1.53 bent het een klim is ook met het eraf komen..maar voor de rest OH MIJN GOD GEWOON FANTASTISCH

Jolanda
Cijfer: 9
April 2021

Heel erg fijn!

Nhi
Cijfer: 9
April 2021

Hele fijne ontspannende massage 💆‍♀️

Anne-fleur
Cijfer: 10
April 2021

Goede massage afgestemd op mijn vraag!

Maria
Cijfer: 9
April 2021

Hartelijk verwelkomd door Marloes, mede door ontvangst bordje met mijn naam erop. Ik heb een heerlijke ontspanningsmassage mogen ontvangen (rug, armen, benen) in een fijne warme ruimte. Mooie en fijne ervaring rijker. Bedankt Marloes!

Bianca
Cijfer: 9
April 2021

Wat een heerlijke krachtige massage!!
Echt een aanrader.
Ik kom zeker terug!

Bianca
Cijfer: 10
April 2021

Een heerlijke kokosstempelmassage gehad, Marloes is heel kalm en kundig en bracht de rust helemaal op mij over.

Monique
Cijfer: 9
Maart 2021

Ervaring zeer positief!
Marloes masseert met gevoel en plezier. De sfeer in de salon is warm en gezellig, waarbij je al snel ontspant. De rustige energie van Marloes maakt dit af.
Ik ben niet snel tevreden over massages, maar bij Marloes heb ik niks te klagen. Zeker een aanrader! 🙂

Alinda
Cijfer: 10
Maart 2021

Het zag er heeeeel leuk uit. Het bordje met Welkom Déderieke vond ik echt heel leuk. Toch wat persoonlijker. Het enige voor mij is dat de massage wat steviger mocht.

Déderieke
Cijfer: 8
Maart 2021

Ik heb gebruik gemaakt van de ontspanningsmassage en de kokostempel. De salon is prachtig ingericht en tijdens de massage stond er rustgevende muziek op.
Een ervaring waar je helemaal zen van wordt! 🙂

Agnes
Cijfer: 9
Maart 2021